Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане/пукане отзад 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мойта задница е с полиуретан и до скоро скърцаше зверски... от напречните щанги. Свалих ги много лесно, след свалянето, почистване и пръскане със спрей за вериги за мотор.. 1 година и няма скърцане за сега. Кофтито е не свалянето и качването на тези щанги... а това че трябва регулаж на преден и заден мост

Comment

колега има ли някаква тънкост при свалянето на напречните щанги след като се развият 2 та болта?
      alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

не. после обаче реглаж!
        ex - 147 16v multijet

Comment

мерси
          alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Има тънкост при монтажа обаче, задните задни щанги имат елипсовидни отвори на болтовете дето са захванати за задния мост.Преди монтаж трябва да се почистят от мръсотията за да може да се извърши правилна регулировка.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз задните щанги не съм ги свалял, само външните (по-късите), само те са с полиуретан ,избих им втулките и ги гресирах сега е гробна тишина , сега трябва ли да ходя на реглаж? колата няма никаква промяна от преди , не дърпа на никъде и е стабилна в завоите.
              alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Ако не си свалял тези, от които се регулира задния мост ( тези които са от външна страна), според мен не трябва да се минава регулаж.
                Last edited by zombiran; d.m.y г., 13:47.

Comment

Working...
                X